Chacha

Chacha on veinitootmise pressjääkidest tehtud traditsiooniline Gruusia destillaat. Chachat destilleeritakse traditsioonilisel pot still meetodil kaks korda, mille käigus valitakse välja destillaadi parim osa. Seetõttu on chacha´l aroom ja maitse puuviljaselt täidlane ning lopsakas.

Samalaadset destilleeritud alkoholi valmistatakse kõikides maades, kus kasvatatakse viinamaru ja valmistatakse veini. Itaalias kannab jook grappa nime, Prantsusmaal nimetatakse seda marc´iks, Ungaris palinaks, Kreeksa tsipouro´ks, Hispaanias ja Portugalis aquardiente´ks. Chacha´t juuakse jahutatult digestiivina ning seda võib kasutada ka erinevate kokteilide valmistamisel.

PRIVAATSUSTINGIMUSED JA KÜPSISTE POLIITIKA

See leht kasutab küpsiseid. Jätkates selle lehe sirvimist, nõustute meie küpsiste kasutamisega. Palun tutvu meie privaatsustingimustega.